top of page

Műanyag nyílászárók

Minőségi alapanyaguknak köszönhetően a modern műanyag ablakok ma már igen közkedveltek olyan lakások, házak esetében is, ahol az esztétikum és az igényes megjelenés alapkövetelmény. Praktikussága miatt a bukó nyíló műanyag ablak különösen népszerű, de rendelhető nálunk műanyag ablak redőnnyel is, ami tovább fokozza otthonunk komfortszintjét. A klasszikus, legelterjedtebb fehér mellett színes műanyag ablak is választható, ha az jobban passzol a designhoz.Ablak kínálatunk összeállításakor nagy hangsúlyt fektettük rá, hogy csak olyan fa-, műanyag és alumínium ablakokat kínáljunk kedves megrendelőinknek, amelyek a legjobb minőséget garantálják mind anyaguk, mind pedig kivitelük tekintetében.

Egyedileg gyártott fa- és műanyag ablakaink felár nélkül rendelhetőek.

Fehér műanyag nyílászárót 10 napos gyártási határidővel tudunk készíteni, színeset 20 nap alatt!

TROCAL-76-MD-Standard-weiss.jpg

Trocal 76 MD műanyag ablakok

Ha egy határozott megjelenésű, biztonságos műanyag nyílászárót szeretnél. Ha a 3 tömítési síknak köszönhetően markáns megoldást szeretnél a hő- és hangszigetelésre is, akkor a Trocal76 az ideális megoldás neked.

 • Profilrendszer: Trocal 76 MD

 • Beépítési mélység: 76 mm

 • Profilkamrák száma: 6

 • Tömítés: 3 tömítés, középtömítéses változatban

 • Üvegezés: 24-48 mm

 • Hőszigetelés: 1,16-0,75 W/m2K

 • Betörésbiztonság: RC2-ig

gabo_futuro_1117.jpg

Trocal 88 MD műanyag ablakok

A kiválóan hőszigetelő Trocal88 termékcsalád hivatalos passzívház minősítéssel rendelkezik, ezért a passzívházakat építők tökéletes választása.

 • Profilrendszer: Trocal 88 MD

 • Beépítési mélység: 88 mm

 • Profilkamrák száma: 7

 • Tömítés: 3 tömítés, középtömítéses változatban

 • Üvegezés: 48-56 mm

 • Hőszigetelés: 0,74 W/m2K

 • Betörésbiztonság: RC2-ig

TROCAL-76-MD-AluClip-schiefergrau.jpg

AluClip bármelyik Trocal termékünkre

Ez egy alumíniumból készült külső héj, melyet a Neked tetsző színben készítünk el. Azért vonjuk be vele a nyílászáró külső profilját, hogy még erőteljesebb és dekoratívabb legyen. Az eredmény: egy kiváló hőszigetelésű, alacsony karbantartási költségű műanyag ablak, mely annyira strapabíró és elegáns, mint az alumínium. Adj határozott megjelenést az ablakodnak is!

Műanyag ablak gyártás profiktól

A műanyag ablakok jó hő- és hangszigetelő képességeik, esztétikus és modern megjelenésük, valamint könnyen karbantartható kivitelük miatt egyre népszerűbbek. A régi nyílászárók új, műanyag profilú ablakokra cserélésével nő a lakás komfortérzete, és a téli hónapok fűtésszámláin látványosan csökkennek a rezsiköltségek is. A várt eredményhez azonban kiváló minőségű ablakok szükségesek, amelyek eleget tesznek a legmodernebb technológiai követelményeknek is.

A legjobb hőszigetelési érték eléréséhez több szempontot is figyelembe kell venni az ablak gyártás során. A megfelelő illesztések, a két vagy három rétegű, argon gázzal töltött üvegezés, a profilmélység, a profil kamráinak száma vagy éppen a vasalati rendszer minősége együttesen eredményezik az ablak alacsony hőátbocsátási értékét. Mindez azonban csak akkor tud megfelelő mértékben érvényesülni, ha a beépítés is professzionális minőségben történik.

Praktikus műanyag ablakok egyedi kivitelben

Az Ablak-Profi által kínált modern műanyag nyílászárók a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával a legmodernebb technológiájú gépsorokon készülnek. Mi a műanyag ablak gyártás minden fázisára különös gondot fordítunk, beleértve a PVC-profilok elkészítését, a méretre szabást, az összehegesztést, az üvegek behelyezését, hiszen számunkra a pontosság a legfontosabb. Rövid gyártási idővel egyedi méretekben elérhető nyílászáróink még a leghidegebb hónapokban is a házban tartják az otthon melegét. Válassza Ön is termékeinket, és élvezze a luxusminőséget évtizedeken át!

Tervezzük meg együtt álmaid otthonába a nyílászárókat

bottom of page