top of page

Nyílászáró csere prémiumminőségben

Minden nyílászárónak megvan a maga élettartama, így egy harminc-negyven évvel ezelőtt vagy akár korábban készült ablakok vagy bejárati ajtók sok esetben elavultnak számítanak. A régi faablakok elvetemednek, nem illeszkednek megfelelően, ráadásul a kapcsolt gerébtokos vagy Tessauer ablakok üvegezése sem biztosít megfelelő hőszigetelést. Az elöregedett nyílászárók huzatot teremtenek, és még egy modern fűtésrendszer megléte esetén sem biztosítják a megfelelő komfortérzetet.

Ha modernizálni szeretnéd lakásodat, a legjobb befektetés minden esetben az energetikai korszerűsítés. Ennek alapfeltétele pedig a jó minőségű, megfelelő hő- és hangszigetelésű műanyag vagy fa nyílászárók beépítése.

Az Ablak-Profi csapata vállalja a legújabb követelményeknek megfelelő, egyedi nyílászárók legyártását és beépítését, így biztosítva a magas  szintű komfortérzetet bármely lakásban.
 

Miért fontos a nyílászáró csere?

Elsősorban régi, nagypolgári lakások esetében gyakori az akár százéves ablakok felújítása. Ez műemléki szempontból bizonyos esetekben indokolt lehet, azonban fontos tudni, hogy ezek az ablakok sosem lesznek képesek produkálni azokat a hő- és hangszigetelési értékeket, amit a huszonegyedik században elvárhatunk. Legyen szó száz vagy harminc évvel ezelőtti ingatlanról, a nyílászárók bizonyosan megérettek a cserére, és a mai, esztétikus, jól záródó, két-háromrétegű üveggel rendelkező hangszigetelt ablakok kiváló megoldást kínálnak a problémára.

Modern hő- és hangszigetelt ablakok

Az Ablak-Profi nyílászárói kizárólag a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek, így legyen szó fa- vagy műanyag nyílászárókról, illetve új bejárati ajtókról, termékeink a lehető legnagyobb mértékben zárják ki a külvilág zajait, valamint tartják melegen a lakást.

A nyílászáró csere menete

  • A nyílászárók szakszerű beépítéséhez minden esetben pontos méréseket kell végezni, hogy biztosíthassuk a maximális szigetelést, illetve az esztétikus végeredményt.

  • Az ingatlan adottságai alapján javaslatot teszünk a megfelelő ablakra, illetve ajtóra.

  • Az ügyféllel történt megállapodás szerint legyártjuk a nyílászárókat.

  • A beépítés előtt az ügyfél kérése szerint gondosan letakarjuk a padlót, illetve a bútorokat.

  • Kibontjuk a régi ablakokat és ajtókat, az ügyfél kérése alapján akár helyiségenként haladva, így télen is gond nélkül megoldható a nyílászáró csere.

  • Szakszerű technológiával beépítjük az új nyílászárókat, és megállapodás szerint kijavítjuk a beépítés okozta fali hibákat.

     

Válaszd a korszerű, hő- és hangszigetelt ablakainkat és bejárati ajtóinkat! További kérdésed van, vagy személyes felmérést kérnél? Lépj velünk kapcsolatba!

window-g47a1ccb13_640.jpg
bottom of page