top of page

  Egyedi ablak gyártás tapasztalt szakemberekkel

Ahhoz, hogy otthonunk maximálisan komfortos legyen, minőségi ablakokra is szükségünk van, amelyek az igényeinknek megfelelő mennyiségű fényt és levegőt engednek be a lakásba, házba. Ám hogy kinek mit jelent az ideális ablak, azt az egyéni követelmények és a környezeti tényezők együttesen határozzák meg. Aki az egyedi ablak gyártás mellett dönt, biztos lehet abban, hogy a legszigorúbb kritériumoknak megfelelő nyílászárókra tesz szert, amelyek hosszú évtizedeken keresztül tökéletesen látják el a feladatukat.

Vedd fel a kapcsolatot húsz éves tapasztalattal rendelkező csapatunk szakembereivel, akik a tervezéstől a beépítésig rendelkezésre állnak bármilyen kérdés megválaszolásában, minden igényed megvalósításában!

Az egyedi ablak gyártás előnyei

 

Valószínű, hogy az egyedi ablak gyártás a legtöbb esetben akkor kerül szóba, amikor nem szabvány méretű nyílászárókat képzelünk el az otthonunkba, ugyanakkor egyéb szempontok is vezethetnek arra, hogy ne kész terméket rendeljünk egy meglévő raktárkészletről. Vegyük sorra ennek a szolgáltatásnak az előnyeit!

  • Ha egyedi méretű vagy formájú ablakokat képzeltél el az otthonodba.

  • Ha kicsit zajosabb környéken laksz, de csendes, nyugodt otthoni miliőre vágysz, akkor a hanggátló üveg jelenti számodra a megoldást.

  • Ha a maximális biztonság elérése a cél, választhatsz betörés elleni üveget, amelyik olyan erős, hogy még kalapáccsal sem lehet benne kárt tenni.

  • Ha nem szeretnéd, hogy a járókelők, szomszédok belássanak az otthonodba, akkor a belátás elleni üveg a jó döntés, ami lehet színes, savmart, valamilyen mintás, például pöttyös. Ügyfeleink gyakran kérnek ilyen üveget többek között a fürdőszobába.

  • Ha különleges színű ablakot szeretnél, akkor is az egyedi ablak gyártás az ideális megoldás, és ebben is számíthatsz szakembereinkre.

A fentiekből is látható, hogy az egyedi nyílászárók használata nem afféle úri huncutság, hanem nagyon is praktikus döntés. Nálunk mindezt kimondottan korrekt áron kaphatod meg, legyen szó akár fa-, akár műanyag ablakról. Keress minket bizalommal!

timber5.jpg
bottom of page