top of page

Az Ablak-Profi csapat

Hogyan tudunk stabilan magas minőségű termékeket szállítani, beépíteni bármilyen bukó nyíló ablakot, és hogyan tudunk mégis kedvező árat adni?

A tervezői csapatunk projektmenedzserekből áll, akik az ajánlatadástól egészen a kész termék átadásáig végigkísérik a folyamatot. Nálunk csak a legprofibbak dolgoznak, és bár fiatalos a gondolkodásunk, mégis 2 évtizednyi tapasztalat van a hátunk mögött.

A 3 beépítő csapattal összeszokott egységet alkotunk, így a műanyag és fa nyílászárók beépítése felül is múlja azt a minőséget, amit elvárunk saját magunktól. A fentiek miatt van az, hogy a tervezés és a nyílászáró csere is úgy történik, ahogy megbeszéljük.

A jó árakat pedig az alacsony fenntartási költségek miatt tudjuk tartani, a gyártói bizalom miatt, a gyártói bemutatótermeket tudjuk használni, iparóriások állnak mögöttünk - élvezzük egymás bizalmát.

Fa nyílászáró megoldások

Szolgáltatásaink

Többek közt az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendlekezésedre:

Architectural plans

Felmérés

Gyártás előtt felmérjük milliméter pontosan a nyílászárók helyét, hogy tökéletes faablakot, vagy műanyag nyílászárókat szállítsunk.

timber5.jpg

Beépítés

Szakszerűen, korszerű módszerekkel beépítjük a legyártott nyílászárókat.

Tervezés

Segítünk kiválasztani a megfelelő nyílászárót, megrajzoljuk a csomópontokat, ajánlásokat teszünk.

A constructor, a woman and a man looking at architectural plans

Ablak gyártás és gyártási folyamat

Folyamatos tájékoztatást adunk a gyártási folyamatokról.

Holzfenster-Innen.jpg

Ajtó és ablak gyártás garanciával

A tartósan magas minőséget garantálja az ablak gyártás terén szerzett több évtizedes szakmai tapasztalatunk, tervezői és beépítői szinten is. Ismerjük, és érjük a RAL beépítés lényegét, és akár egy passzív ház nyílászáró beépítése is a kisujjunkban van.

 

Érd el a legjobb hő- és hangszigetelési értékeket termékeink segítségével, és minimalizáld fűtésköltségeid!!

 

Legyen az műanyag nyílászáró, fa nyílászáró, vagy akár alumínium nyílászáró gyártásáról, ajtó és ablak gyártási technológiánknak köszönhetően minden általunk készített termék hosszú évtizedekig megbízhatóan fog működni.

Az Ablak-Profi által készített ablakok hosszú távú hő- és hangszigetelési megoldást kínálnak, ezért minden termékünk esetében több évtizedes zavartalan működéssel számolhatunk.

Legyen szó az időjárással szembeni védelemről, az anyagok szín- és formaváltozásáról vagy az illesztésekről, biztosak lehetünk benne, hogy termékeink megtartják a beépítéskor megismert tulajdonságaikat.

Az Ablak-Profi csapata hosszú évek tapasztalatával rendelkezik az ablak gyártás terén, ezért pontosan tudjuk, mely technológiák a legalkalmasabbak a hosszú távú megoldások kivitelezésére, és mindig a legmodernebb, legjobb minőségű anyagokat használjuk. Éppen ezért, ha termékeinket választod, nem kell aggódnod a nyílászáróid korróziója, repedések kialakulása, a hőszigetelési képesség csökkenése vagy éppen az üvegtáblák közötti párásodás miatt.

 

Fa, műanyag és alumínium ablak gyártási technológiánk a legkorszerűbb irányelveket követi mind a szerkezeti elemek készítése, mind a ragasztás, mind pedig a tömítés terén.

Termékeink rendeltetésszerű használata esetén garanciánk kiterjed minden általunk készített fa és műanyag ablakra, bejárati ajtóra, beltéri ajtóra, árnyékolóra, illetve garázskapura.

 

Válaszd Te is profi csapatunk által szakszerűen legyártott és beépített termékeinket!

Segítségnyújtás a tervezésben

Minőségi alapanyagok

Megbízható szakemberek több évtizedes tapasztalattal

Folyamatos tájékoztatás a gyártás ideje alatt

Pontos, precíz munkavégzés határidőre

Garancia

Tervezzük meg együtt álmaid otthonába a nyílászárókat

bottom of page