Az Ablak-Profi csapat

Hogyan tudunk stabilan magas minőségű termékeket szállítani, beépíteni bármilyen bukó nyíló ablakot, és hogyan tudunk mégis kedvező árat adni?

A tervezői csapatunk projektmenedzserekből áll, akik az ajánlatadástól egészen a kész termék átadásáig végigkísérik a folyamatot. Nálunk csak a legprofibbak dolgoznak, és bár fiatalos a gondolkodásunk, mégis 2 évtizednyi tapasztalat van a hátunk mögött.

A 3 beépítő csapattal összeszokott egységet alkotunk, így a műanyag és fa nyílászárók beépítése felül is múlja azt a minőséget, amit elvárunk saját magunktól.

A fentiek miatt van az, hogy a tervezés és a nyílászáró csere is úgy történik, ahogy megbeszéljük.

A jó árakat pedig az alacsony fenntartási költségek miatt tudjuk tartani, a gyártói bizalom miatt, a gyártói bemutatótermeket tudjuk használni, iparóriások állnak mögöttünk - élvezzük egymás bizalmát.

Fa nyílászáró megoldások

Szolgáltatásaink

Többek közt az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendlekezésedre:

Architectural plans

Felmérés

Gyártás előtt felmérjük milliméter pontosan a nyílászárók helyét, hogy tökéletes faablakot, vagy műanyag nyílászárókat szállítsunk.

timber5.jpg

Beépítés

Szakszerűen, korszerű módszerekkel beépítjük a legyártott nyílászárókat.

Tervezés

Segítünk kiválasztani a megfelelő nyílászárót, megrajzoljuk a csomópontokat, ajánlásokat teszünk.

A constructor, a woman and a man looking at architectural plans

Gyártási folyamat

Folyamatos tájékoztatást adunk a gyártási folyamatokról.

Holzfenster-Innen.jpg

A minőségi garancia

A tartósan magas minőségre a több évtizedes szakmai tapasztalatunk, tervezői és beépítői szinten is. Ismerjük, és érjük a RAL beépítés lényegét, vagy akár egy passzív ház nyílászáró beépítése is a kisujjunkban van.

Legyen az műanyag nyílászáró, fa nyílászáró, vagy akár alumínium nyílászáró, úgy gyártatunk mindent, hogy hosszú évtizedekig megbízhatóan fog működni.

Tervezzük meg együtt álmaid otthonába a nyílászárókat