top of page

Precíz felmérés a tűpontosan passzoló műanyag nyílászárókért

 

Komplex szolgáltatásaink lehetővé teszik, hogy kapcsolatfelvétel után nyugodtan hátradőlj, hiszen a munka oroszlánrészét már biztos kezekben tudhatod.


Mindegy, hogy konkrét elképzeléseid voltak leendő nyílászáróidról, vagy teljes mértékben szakértői tanácsainkra hagyatkoztál, mielőtt nekilátnánk az ajtók és/vagy ablakok gyártási folyamatának, milliméter pontosan felmérjük a nyílászárók leendő helyét, hogy tökéletes faablakot vagy műanyag ablakot szállítsunk. Az egyedi kérések, az eltérő helyszíni adottságok még indokoltabbá teszik, hogy ne csak a gyártásban, a felmérésben is a lehető legaprólékosabbak legyünk.


Munkatársaink előzetesen egyeztetnek veled a személyes helyszíni felmérés időpontjáról, az általad megadott címre pedig pontosan, a felméréshez szükséges minden eszköz birtokában érkezünk.

A körülbelül helyett pontos mérési adatok


Bár sokan úgy hiszik, nem nagy ördöngösség a leendő ablakok vagy ajtók helyét lemérni, vagy a régi, csere előtt álló nyílászárók méreteit viszonyítani az újakhoz (hiszen csak egy jó mérőszalag kell ehhez), a mérési folyamatok azért sokkal összetettebbek, mint az elsőre gondolnánk.


Egyedi ablak gyártásnál már néhány milliméternyi eltérés is boríthatja az eredeti terveket, így a mérést is célszerű hozzáértő, profi szakemberekre bíznod. A horizontális, a vertikális méréseket és az ablak mélységének meghatározását is szakszerűen elvégezzük.

Kérd megbízásodra szabott árajánlatunkat, majd egyeztessünk a helyszíni felmérés részleteiről!

bottom of page