top of page

Minőségi ablak beépítés – jó árak, modern technológia

Amikor az ember új nyílászárókkal szeretné felszerelni lakását vagy házát, több évtizedre szóló befektetési döntést kell meghoznia. Egy nagyobb lakásnak akár öt-hat nagyobb méretű ablaka is lehet, és könnyen előfordulhat, hogy egyedi igények szerint kell kialakítani a nyílászárók méretezését. Ilyen esetben mindig egyedi ablak beépítés árakkal kell számolni, azonban ha a megfelelő szakembergárdával és technológiával rendelkező céget keresi fel a megrendelő, biztos lehet benne, hogy a pénzéért valódi minőséget kap, és olyan, stílusos megjelenésű nyílászárókat, amelyekkel évtizedekig nem lehet probléma.

Egyedi nyílászárók különleges igényekre szabva

Legyen szó műanyag vagy klasszikusabb megjelenésű fa nyílászárókról, minden esetben fontos, hogy ne előre gyártott, áruházi termékeket válasszunk, hanem olyan ablakokat, amelyek az adott lakásra szabva készülnek. Az áruházakban és webáruházakban forgalmazott, előregyártott ablakok árai sok esetben vonzóak lehetnek ugyan, és bizonyos esetekben többé-kevésbé méretben is megfelelőnek tűnhetnek, azonban ablak gyártás esetén nem szabad körülbelüli értékekkel beérni.

Az ablak első számú funkciója a szigetelés, ezért fontos, hogy az adott nyílászáró tökéletesen illeszkedjen. Ha túl nagy az eltérés az ablak mérete és a rendelkezésre álló hely között, túl sok purhabot kell használni a rögzítésre, ami rossz szigetelés mellett hosszabb távon az ablakok kilazulását is eredményezheti.

Bízd profikra az ablak gyártást!

Ha hozzáértő, tapasztalt szakembereinkre bízod a munkát, biztos lehetsz benne, hogy a legmodernebb nyílászárókat kapod, mégpedig pontosan abban a méretben, amire szükség van, és olyan színben, ami a ház homlokzatához, illetve az ügyfél igényeihez illeszkedik. Nyílászáróinkat igény szerint fából és műanyagból is el tudjuk készíteni két vagy három rétegű üvegezéssel a RAL-skála minden színében, így akár természetes fa megjelenésben, akár valamilyen különleges színben rendelnéd meg új ablakaid, mi vállaljuk a feladatot.

Milyen ablak beépítés árakra számíthatok?

Mivel az ablak gyártás minden esetben a ház vagy a lakás egyedi jellegétől függ, az anyagokat és a technológiát is eszerint kell megválasztani. Az ablak beépítés árak függhetnek a nyílászáró méretétől, a hang- és hőszigetelés mértékétől, a választott színektől és anyagoktól, illetve az egyéb, előre nem látható igényektől.

Profik vagyunk, így pontos árajánlatot csak személyes konzultáció és precíz helyszíni felmérés alapján tudunk adni. Keress minket mihamarabb, és segítünk megtalálni a számodra legmegfelelőbb megoldást!

shaking-hands-g6c614d007_640.jpg
bottom of page