top of page

Minőségi Ablakok és Ajtók az Ön Otthonába

Kiváló hőszigetelés, időtálló dizájn, és megfizethető árak.

old-windows-with-water-leaking-and-peeling-paint-600x400.jpeg

Ismerősek Neked is ezek a problémák?

❌ Eleged van abból, hogy az otthonod állandóan hideg, mert a régi ablakok nem szigetelnek rendesen? Nálatok is huzatos a lakás télen?

❌ Unod már, hogy az utcai zajok állandóan beszűrődnek? Nem tudsz pihenni vagy koncentrálni a folyamatos zaj miatt?

❌ Aggódsz a biztonság miatt? Gyenge ablakok miatt félsz attól, hogy könnyű célponttá válhat az otthonod betörők számára?

❌ Rémes, hogy a fűtésszámlád egyre magasabb, mert az ablakok nem tartják bent a meleget? Egyre több pénzt költesz, de a komfortérzeted nem javul?

❌ Zavarnak a régi ablakok esztétikai hibái? Unod, hogy az ablakok rossz állapotban vannak, és rontják otthonod megjelenését?

Nincs is annál kiábrándítóbb, amikor ezek a problémák nap mint nap rontják az otthonod kényelmét és megjelenését. Ideje változtatni, és megtalálni a tökéletes megoldást!

Jó hírünk van!

Nem kell, hogy rémálom legyen az otthonod komfortja!

Mit szólnál hozzá, ha lenne egy olyan szolgáltató, aki egy helyen, jó áron és gyorsan biztosítaná a legjobb minőségű ablakokat az otthonodba? 🙂

Mi itt az Ablak-Profinál úgy gondoljuk, hogy minden otthonnak jár a kiváló hőszigetelés, csendes és biztonságos környezet. Mindezt olcsóbban, mint elsőre gondolnád. 🚀

Miért válaszd az Ablak-Profit?

🏠 Kiváló hőszigetelés: Ablakaink úgy vannak tervezve, hogy maximalizálják az otthonod hőszigetelését, így télen melegebb, nyáron pedig hűvösebb marad a lakásod.

🔇 Prémium hangszigetelés: Ablakaink kiváló hangszigetelő profilokkal rendelkeznek, és ezeket hangszigetelő üvegezéssel is ki tudjuk egészíteni. Így biztosítjuk a csendes és nyugodt otthoni környezetet.

🔒 Fokozott biztonság: Ablakaink gombafejes zárószerkezetekkel vannak ellátva, és akár RC3-as minősítéssel is rendelkeznek, hogy otthonod védve legyen a betörésektől.

💰 Költséghatékonyság: Energiatakarékos ablakaink csökkentik a fűtési és hűtési költségeket, így hosszú távon pénzt takaríthatsz meg. Mindezt abszolút elérhető áron és verhetetlen ár-érték arányban kínáljuk.

✨ Esztétikus megjelenés: Modern és elegáns ablakaink feldobják otthonod megjelenését, növelve az ingatlanod értékét és komfortját.

Nincs szükség kompromisszumokra, ha az ablakokról van szó. Az Ablak-Profival otthonod kényelme és megjelenése a legjobb kezekben lesz!

Amit kínálunk:

GEALAN-LINEAR-01-min.jpg

1

🏡 Ablakok:

 • PVC Ablakok: Modern, tartós és könnyen karbantartható műanyag ablakok, amelyek kiváló hő- és hangszigetelést biztosítanak.

 • Fa-alu Ablakok: A természetes fa eleganciája és az alumínium tartóssága ötvöződik ezekben az ablakokban, biztosítva a magas szintű hőszigetelést és esztétikai megjelenést.

 • Műanyag-alu Ablakok: A műanyag könnyű karbantartása és az alumínium tartóssága kombinálva, maximális hő- és hangszigetelést nyújtanak.

2

🚪 Ajtók:

 • PVC Bejárati Ajtók: Biztonságos, esztétikus és hőszigetelt ajtók műanyagból, amelyek könnyen karbantarthatók.

 • Műanyag-alu Ajtók: Az alumínium és műanyag kombinációja biztosítja a tartósságot és a modern megjelenést.

 • Fa-alu Ajtók: A fa természetes szépsége és az alumínium tartóssága egyesül ezekben az ajtókban, biztosítva a hőszigetelést és biztonságot.

 • Prémium minőségű toló szerkezetek

3

🔧 Beépítés:

🔧 Beépítés:

 • Professzionális beépítési szolgáltatás, amely biztosítja, hogy az új ablakok és ajtók tökéletesen illeszkedjenek és maximális hatékonyságot nyújtsanak.

🛠️ Karbantartás:

 • Rendszeres karbantartási szolgáltatások, hogy az ablakok és ajtók hosszú élettartamúak és mindig kiváló állapotban legyenek.

💼 Tanácsadás:

 • Szakértői tanácsadás a legjobb termékek kiválasztásához, figyelembe véve az otthonod egyedi igényeit és stílusát.

GEALAN-KONTUR + acrylcolor 09-min.jpg

Árajánlatot kérek

Töltsd ki az alábbi űrlapot és szakértő kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot.
A legjobb az egészben? Teljesen ingyenes!

Mutatunk pár képet munkáinkból

Referenciák

Cím

Biatorbágy, Sasbérc utca 1.

Tópark Lakópark,, 10 percre a XI. kerülettől, ingyenes parkolás

Telefon

+3620 418 90 41

Email

Instagram

 • Instagram
bottom of page