top of page

Műanyag ablak tervezés szakértői tanácsadással

 

Mindegy, hogy építkezel vagy felújítasz, hogy csak egy-két műanyag ablakot szeretnél korszerűbbre cserélni, vagy otthonod, üzleted, irodád összes avítt nyílászárójától megválnál, bennünk remek közreműködőkre találsz elképzeléseid megvalósításához.


Cégünk komoly szakmai tapasztalattal a háta mögött nem csak műanyag, fa vagy akár alumínium ajtók és ablakok gyártásával, beszerelésével foglalkozik, de már a kiválasztás kezdeti stádiumában is megbízóink mellett állunk.

Egyedi ablak gyártás szaktanácsadással

 

Mivel ideális esetben nyílászárókat nem 3-5 évente cserél az ember, hanem akár több évtizeddel előre is tervez, fontos, hogy kellő időt szánj már az ablak- és ajtótípusok megismerésére, kiválasztására is.


Laikusként könnyen elveszhetsz a számos ajtó- és ablakmodell között, és hiába is ragadod magadhoz a mérőszalagot, az még nem jelent garanciát arra, hogy tényleg tökéletesen passzoló, az igényeidnek (és a pénztárcádnak) is megfelelő nyílászárók mellett döntesz

.
Profi csapatunk időt és energiát takarít meg Neked azzal, hogy nem csak szakszerűen legyártja és beszereli első osztályú ablakaidat és ajtóidat, de munkatársaink már a tervezés folyamatából is aktívan kiveszik a részüket. Nyílászáró csere előtt segítünk kiválasztani a megfelelő termékeket, megrajzoljuk a csomópontokat, de szakértői tanácsadásunk arra is kiterjed, hogy javaslatokat, ajánlásokat teszünk Neked, ezzel is szűkítve a nyílászárók ezerszínű kínálatát.

Oszd meg velünk elképzeléseidet, személyes preferenciáidat, az ingatlan fő tulajdonságait, és professzionális javaslatainkkal közelebb viszünk álmaid nyílászáróihoz! Egyedi ablak gyártásért is fordulj hozzánk bizalommal!

bottom of page