Fa Nyílászárók

Noha napjainkban korszerű alapanyagok egész garmadája áll a rendelkezésünkre, a fa továbbra is a legkedveltebbek között van. A fa esetében legfőbb előnyként a természetességet és a tartósságot szokás kiemelni, és valóban: az egyedi megjelenésű fa nyílászárók hosszú évtizedekre varázsolnak kellemes, harmonikus hangulatot az otthonunkba.A kortárs design, tiszta szögletes és ferde vonalak, letisztult formák, a koncepciók extrém hőszigetelési teljesítményei a főbb jellemzői a Jankó Ablak Fa - Alu rendszerének. Magas fokú műszaki megoldások, a felhasználóbarát termékekért Önnek! Egyedileg gyártott fa- és műanyag ablakaink felár nélkül rendelhetőek.

. Az Ablak-Profi csapatának fa nyílászárók gyártása terén megszerzett évtizedes tapasztalata lehetővé teszi, hogy a legmagasabb komfortfokozatú ablakokkal lássuk el vásárlóinkat. Fa ablakaink a lehető legnagyobb mértékben tartják bent a meleget otthonában, így biztosítva maximális komfortérzetet Önnek és családjának.

Bízza ránk az ablak gyártást, és valósítsa meg álmait! Teremtsen biztonságos, megbízható és harmonikus otthont családja számára!

BIG_68_1_200623.jpg

A BIG 68 mm fa nyílászáró család széles körben értékesített termékkategóriánk. Alacsony árfekvése mellett kiváló formatervezés, magas minőség és biztonság jellemzi. Termékcsaládunk tökéletes nyugalmat biztosít egy hosszú, kimerítő nap után. Zárja ki otthonából a mindennapok zaját, jelentse otthona a teljes kikapcsolódást!

Kiváló formatervezésének köszönhetően egyszerű, de nagyszerű megoldást jelent, és biztosítja a tökéletes nyugalmat egy hosszú, kimerítő nap után.

Műszaki paraméterek:

 Ug= 1,1 W/m2K ( Üveg hő átbocsájtási tényezője)

Uw=1,3 W/m2K ( Szerkezet hő átbocsájtási tényezője)

Rw=32 dB (-1;5)( Hangszigetelés)

g= 63% (összenergia áteresztés)

FLAT_1_200129.jpg

CROSS FLAT

A Cross Flat profilban egyesül a fa melegsége és az alumínium tisztasága. A külső oldalon síkban záródó alumínium borítás egy tartós, időjárásálló megoldást biztosít, a srég design pedig egy modern, esztétikus megjelenést kölcsönöz

Műszaki paraméterek:

Összérték: Uw = 0,78 W/m2K

Hő áteresztés üveg: Ug = 0,5 W/m2K

Energia átbocsájtás: g = 49,4 %

Napenergia áteresztés: TE = 41,8 W/m2K

Távtartó hőszigetelése: Psi = 0,043 W/m2K

BIG_92_1_200624.jpg

Ablakcsaládjaink koronázatlan királya a fa és a csúcstechnológia ötvözte BIG 92 mm nyílászáró. Kiváló hang- és hőszigetelése, magas minősége mellett elegáns szín- és formavilága teszi ezt az exkluzív terméket különlegessé.

Valósítsa meg álmait! Teremtsen biztonságos, megbízható és harmonikus otthont családja számára!

Műszaki paraméterek:

Ug= 0,5 W/m2K (Üveg hő átbocsájtási tényezője)

Uw=0,78 W/m2K (Szerkezet hő átbocsájtási tényezője)

Rw=32 dB (-1;5) (Hangszigetelés)

g= 49% (összenergia áteresztés)

01.jpg

NatureLine 92 mm fa ablakok

A 92 mm szelvényvastagságú nyílászáróinkat alapesetben hossztoldott, I. osztályú állóévgyűrűs borovi fenyőből készítjük. Igény szerint hossztoldásmentes borovifenyőből, lucfenyőből, vörösfenyőből, merantiból, és tölgyfáből is készítünk nyílászárót.

Üveg:

A 92 mm szelvényvastagságú nyílászáróinkba alapesetben 4mm low-e -16mm argon-4 mm float 16mm argon- 4mm low-e szerkezetű üveget teszünk,aminek a hőátbocsájtási tényezője Ug= 0,6. Igény szerint bármilyen katedrál, biztonsági, vagy hangszigetelő üveggel készítjük a nyílászárókat.

Tervezzük meg együtt álmaid otthonába a nyílászárókat