top of page

Fa Nyílászárók

Noha napjainkban korszerű alapanyagok egész garmadája áll a rendelkezésünkre, a fa továbbra is a legkedveltebbek között van. A fa esetében legfőbb előnyként a természetességet és a tartósságot szokás kiemelni, és valóban: az egyedi megjelenésű fa nyílászárók hosszú évtizedekre varázsolnak kellemes, harmonikus hangulatot az otthonunkba.A kortárs design, tiszta szögletes és ferde vonalak, letisztult formák, a koncepciók extrém hőszigetelési teljesítményei a főbb jellemzői a Jankó Ablak Fa - Alu rendszerének. Magas fokú műszaki megoldások, a felhasználóbarát termékekért Neked! Egyedileg gyártott fa- és műanyag ablakaink felár nélkül rendelhetőek.

.

Fa nyílászárók gyártása egyedi igényekre szabva

Az Ablak-Profi csapatának fa nyílászárók gyártása terén megszerzett évtizedes tapasztalata lehetővé teszi, hogy a legmagasabb komfortfokozatú ablakokkal lássuk el vásárlóinkat. Fa ablakaink a lehető legnagyobb mértékben tartják bent a meleget otthonodban, így biztosítva maximális komfortérzetet Neked és családodnak!

Bízd ránk az ablak gyártást, és valósítsd meg álmaid! Teremts biztonságos, megbízható és harmonikus otthont családod számára!

Fa nyílászárókat 6-8 hét gyártási idővel tudunk vállalni!

BIG_68_1_200623.jpg

A BIG 68 mm fa nyílászáró család széles körben értékesített termékkategóriánk. Alacsony árfekvése mellett kiváló formatervezés, magas minőség és biztonság jellemzi. Termékcsaládunk tökéletes nyugalmat biztosít egy hosszú, kimerítő nap után. Zárja ki otthonából a mindennapok zaját, jelentse otthona a teljes kikapcsolódást!

Kiváló formatervezésének köszönhetően egyszerű, de nagyszerű megoldást jelent, és biztosítja a tökéletes nyugalmat egy hosszú, kimerítő nap után.

Műszaki paraméterek:

 Ug= 1,1 W/m2K ( Üveg hő átbocsájtási tényezője)

Uw=1,3 W/m2K ( Szerkezet hő átbocsájtási tényezője)

Rw=32 dB (-1;5)( Hangszigetelés)

g= 63% (összenergia áteresztés)

FLAT_1_200129.jpg

A Cross Flat profilban egyesül a fa melegsége és az alumínium tisztasága. A külső oldalon síkban záródó alumínium borítás egy tartós, időjárásálló megoldást biztosít, a srég design pedig egy modern, esztétikus megjelenést kölcsönöz

Műszaki paraméterek:

Összérték: Uw = 0,78 W/m2K

Hő áteresztés üveg: Ug = 0,5 W/m2K

Energia átbocsájtás: g = 49,4 %

Napenergia áteresztés: TE = 41,8 W/m2K

Távtartó hőszigetelése: Psi = 0,043 W/m2K

BIG_92_1_200624.jpg

Ablakcsaládjaink koronázatlan királya a fa és a csúcstechnológia ötvözte BIG 92 mm nyílászáró. Kiváló hang- és hőszigetelése, magas minősége mellett elegáns szín- és formavilága teszi ezt az exkluzív terméket különlegessé.

Valósítsa meg álmait! Teremtsen biztonságos, megbízható és harmonikus otthont családja számára!

Műszaki paraméterek:

Ug= 0,5 W/m2K (Üveg hő átbocsájtási tényezője)

Uw=0,78 W/m2K (Szerkezet hő átbocsájtási tényezője)

Rw=32 dB (-1;5) (Hangszigetelés)

g= 49% (összenergia áteresztés)

01.jpg

Kivételes esztétikai megjelenésüknek köszönhetően az első osztályú fa nyílászárók esetében már első ránézésre szembetűnik a csúcsminőség, ami aztán a használat során további igazolást nyer: a tökéletes hőszigetelés semmihez sem fogható komfortot teremt az otthonunkban. Ez a NatureLine 92 mm fa ablakok esetében is így van. A szemet gyönyörködtető, kifinomult, elegáns benyomást keltő nyílászáró beépítése ráadásul nemcsak a kellemes környezet megteremtésében játszik fontos szerepet, de kiváló tulajdonságaiból adódóan a fűtés költségeit is csökkenti.

Tervezzük meg együtt álmaid otthonába a nyílászárókat

bottom of page