top of page

Egyedi kialakítású beltéri ajtók beépítéssel

A beltéri ajtók kiválasztása megfontolt döntés kell, hogy legyen, hiszen ezek a nyílászárók hosszú évtizedekre meghatározhatják egy lakás arculatát. Fontos, hogy olyan designt válasszunk, amely harmonizál az ingatlan tervezésével, a belső terek színével és formavilágával, és ne a könnyen lecserélhető bútorokhoz vagy múló divatokhoz igazítsuk nyílászáróinkat. Az Ablak-Profi beltéri ajtói a legkiválóbb minőségű anyagokból készülnek, így bármilyen elképzelése is van ügyfelünknek, nyílászáróink stílusos és tartós megoldást jelentenek. A részletekről érdeklődjön munkatársainknál!

Különleges, mégis költséghatékony bejárati ajtót szeretne? Válassza műanyag bejárati ajtóinkat beépítéssel!

Beltéri ajtó beépítése szakszerűen

Amennyiben a beépítést is tőlünk rendeled meg, a helyszíni felmérés során készített pontos mérések és személyre szabott igények alapján tervezői csapatunk először javaslatot tesz az ideális megoldásra. Ezután megállapodás szerint legyártjuk, majd szakszerűen beépítjük a beltéri ajtókat, kijavítjuk a beépítés okozta fali hibákat, csere esetén pedig télen is gond nélkül kibontjuk a régi nyílászárókat.

Legyen az műanyag, fa vagy alumínium nyílászáró, a modern gyártási technológiának és a szakértelmünknek köszönhetően termékeink tökéletes illeszkedéssel, hosszú évtizedekig, tulajdonságaikat minden tekintetben megtartva, megbízhatóan fognak működni.

Hogyan történik a helyszíni felmérés

Felméréskor a szélesség meghatározásához legalább 3 ponton, fent, lent és középen elvégzett, tökéletesen pontos, majd legalább egyszer újraellenőrzött mérésre van szükség. A magasságot a végleges padlószint alapján a nyílás 2 szélén mérjük meg, a falvastagságot pedig mindkét oldalon, alul, középen és felül is ellenőrizzük. Szakembereink nagy gyakorlata és tapasztalata, továbbá profi eszközeink garantálják a nagyon pontos mérést, ami elengedhetetlen precíz beépítéshez.

Rendeltetésszerű használat esetén garanciánk kiterjed minden általunk készített beltéri ajtóra. Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban érdeklődj munkatársainknál!

Tervezzük meg együtt álmaid otthonába a nyílászárókat

bottom of page