top of page

AJTÓ

DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN

EZTAjto_02_01_200318.jpg
FA-ALU

FA-ALU

Az Ön elképzelései szerint kivitelezett egyedi gyártású termékeink összhangba hozzák a külvilág forgatagát otthonának nyugalmával.

A FA-ALU termékcsalád lapajtói kifejezetten ajánlottak főbejárati ajtóként való használatra harmonikus kinézetük és speciális műszaki jellemzőik miatt.

A fa és alumínuim kettőse megadja mindazt, amire szüksége lehet egy bejárati ajtóval kapcsolatban. Elérhető cross és cross flat variációkban!

EZTAjto_01_01_200129.jpg
FA BIG

FA BIG

Szemet gyönyörködtető formák és tömör szerkezet jellemzi a FA BIG termékcsaládot, mely a nyugalmas, meleg otthon alapvető kelléke.

A csúcsminőségű alapanyaghasználat és magas fokú biztonsági megoldásai mellett kedvező árfekvésű, egyedi megoldásaival pedig kivívta a vásárlók bizalmát. Speciális hőszigeteléssel kiemelkedő teljesítményt nyújt.  A külső-belső párazárás miatt rendkívül tartós, nem görbül. Az egyedileg kimart mintáknak és üveg kiegészítőknek köszönhetően csodás összhangot alakít ki háza külső arculatában és belső terében egyaránt.

Válasszon igényeinek megfelelően a FA BIG 68, 80 és 92 mm-es változatai közül!

trocal_edited.jpg
MŰANYAG

EnergyLine

Kiemelkedő képességű, egyenes vonalvezetésű, hőszigetelt üveges bejárati ajtó. Egyedi stílusát az AluClip Zero külső burkolati megoldással emelheti, amivel az ajtópanel egy síkba kerül a szerkezettel.

Bejárati ajtóink minőségi fa alapanyaguknak és hőszigetelt üvegezésüknek köszönhetően maximális kényelmet és biztonságot nyújtanak. Az Ön elképzelései szerint kivitelezett egyedi gyártású termékeink összhangba hozzák a külvilág forgatagát otthonának nyugalmával.

A speciális szerkezet részeként többszörös kerettömítéssel, 3D-ben állítható ajtópánttal, összefüggő záróléccel, Plug Tec sarokkötéssel, habosított gumitömésekkel, és EPD tömítéssel is ellátjuk bejárati ajtóinkat, aminek köszönhetően masszív, teherbíró, magasan hő- és hangszigetelt, valamint rendkívül biztonságos megoldást nyújtunk az egyedi igényeknek megfelelően.

Műanyag, fa-alu és fa bejárati ajtók beépítéssel

Amikor bejárati ajtót választunk, természetesen több dolgot is figyelembe kell venni, beleértve a nyílászáró árát, szigetelő képességeit, tartósságát, esztétikai tulajdonságait, illetve természetesen a biztonsági fokozatát is. A rendelkezésünkre álló gyártási technológiáknak köszönhetően szerencsére lehetőség van elkészíteni a minden szempontból ideális bejárati ajtót, legyen szó bármilyen stílusról.

A nyílászárók legtöbb tulajdonságát természetesen az alapanyag határozza meg. A fa hatású műanyag bejárati ajtók költséghatékony, esztétikus és biztonságos megoldást jelentenek. Az EnergyLine műanyag nyílászárók kifejezetten jó hőszigetelési képességgel rendelkeznek, ráadásul nem igényelnek későbbi karbantartást.

Klasszikus és modern fa bejárati ajtók

Azok számára, akik a természetességet tekintik elsődlegesnek, érdemes modern fa bejárati ajtót választani. Az Ablak-Profi által készített tömör szerkezetű ajtók nem csupán hő- és hangszigetelési képességeiket tekintve mutatnak kiemelkedő értékeket, de külső-belső párazárási technológiája miatt kizárható a későbbi vetemedés lehetősége. A fa bejárati ajtók teljes mértékben a ház küllemére szabhatók, legyen szó egyedi mintákról vagy különleges üvegkiegészítőkről.

Az alumínium burkolatú fa-alu bejárati ajtók különleges eleganciát és modern küllemet teremtenek, ötvözve a fém burkolatok és a fa egyedi tulajdonságait. A fa-alu ajtók megbízhatóak, esztétikusak, és rendkívül tartós védelmet nyújtanak bármely otthon számára.

Érdeklődjön termékeinkkel kapcsolatban munkatársainknál!

Tervezzük meg együtt álmaid otthonába a nyílászárókat

bottom of page