AJTÓ

DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN

Bejárati ajtóink minőségi fa alapanyaguknak és hőszigetelt üvegezésüknek köszönhetően maximális kényelmet és biztonságot nyújtanak. Az Ön elképzelései szerint kivitelezett egyedi gyártású termékeink összhangba hozzák a külvilág forgatagát otthonának nyugalmával.

A speciális szerkezet részeként többszörös kerettömítéssel, 3D-ben állítható ajtópánttal, összefüggő záróléccel, Plug Tec sarokkötéssel, habosított gumitömésekkel, és EPD tömítéssel is ellátjuk bejárati ajtóinkat, aminek köszönhetően masszív, teherbíró, magasan hő- és hangszigetelt, valamint rendkívül biztonságos megoldást nyújtunk az egyedi igényeknek megfelelően.

EZTAjto_02_01_200318.jpg
FA-ALU

FA-ALU

Az Ön elképzelései szerint kivitelezett egyedi gyártású termékeink összhangba hozzák a külvilág forgatagát otthonának nyugalmával.

A FA-ALU termékcsalád lapajtói kifejezetten ajánlottak főbejárati ajtóként való használatra harmonikus kinézetük és speciális műszaki jellemzőik miatt.

A fa és alumínuim kettőse megadja mindazt, amire szüksége lehet egy bejárati ajtóval kapcsolatban. Elérhető cross és cross flat variációkban!

EZTAjto_01_01_200129.jpg
FA BIG

FA BIG

Szemet gyönyörködtető formák és tömör szerkezet jellemzi a FA BIG termékcsaládot, mely a nyugalmas, meleg otthon alapvető kelléke.

A csúcsminőségű alapanyaghasználat és magas fokú biztonsági megoldásai mellett kedvező árfekvésű, egyedi megoldásaival pedig kivívta a vásárlók bizalmát. Speciális hőszigeteléssel kiemelkedő teljesítményt nyújt.  A külső-belső párazárás miatt rendkívül tartós, nem görbül. Az egyedileg kimart mintáknak és üveg kiegészítőknek köszönhetően csodás összhangot alakít ki háza külső arculatában és belső terében egyaránt.

Válasszon igényeinek megfelelően a FA BIG 68, 80 és 92 mm-es változatai közül!

trocal_edited.jpg
MŰANYAG

EnergyLine

Kiemelkedő képességű, egyenes vonalvezetésű, hőszigetelt üveges bejárati ajtó. Egyedi stílusát az AluClip Zero külső burkolati megoldással emelheti, amivel az ajtópanel egy síkba kerül a szerkezettel.

Tervezzük meg együtt álmaid otthonába a nyílászárókat