top of page

Árnyékolók

A maximális komfortérzet megteremtéséhez nélkülözhetetlen az otthonunk megfelelő árnyékolása. Az alumínium redőnyök és zsaluziák a legkorszerűbb és leginkább időtálló megoldások közé tartoznak, miközben modern megjelenést kölcsönöznek az ingatlannak, de a nálunk beszerezhető textil árnyékolókra is korszerű, letisztult design és hosszú élettartam jellemző.

 

Legyen szó fa vagy műanyag ablakról, a nálunk beszerezhető minőségi termékek tökéletesen kívül tartják otthonunktól a perzselő napsugarakat és a kíváncsiskodó tekinteteket.

vakolhato-redony-szh-ablakra2-1.jpg

Redőnyök

Az alumínium redőnyök előnye, hogy költséghatékonyan telepíthetők, jó hőszigetelők, szabályozható az árnyékolásuk és akár motoros mozgatásuk is megoldható.

1-5.jpg

Zsaluziák

A zsaluzia előnye az alumínium alapanyag biztosította hosszú élettartam és a kiváló, fokozatmentes fényerő szabályozás. Bármilyen épület külső felületére még utólag is felszerelhető. A peremezett élek miatt nagy felületek árnyékolására is alkalmas, és jó a szélállóságuk. Motoros meghajtással nagyon könnyű a mozgatásuk, szabályozásuk.

fixscreen_kep_1-1-1.jpg

Textil árnyékolók

Az intelligens zipzáras megvezetésnek köszönhetően a lefutó és a textil között nincs fényrés. Mindig gördülékenyen működik, a textil nagyobb széllökések esetén is biztonságosan rögzítve marad, nem deformálódik, nem zörög, nem szakad. 7 év garancia a zipzáras technológiára, 5 év garancia a meghajtásra.

Tervezzük meg együtt álmaid otthonába a nyílászárókat

bottom of page