top of page

Egyedi Termékek


 

Bár csekélységnek tűnhet, de valójában igenis fontos szerep jut a nyílászáróknak abban, hogy milyen lesz otthonod alaphangulata. Cégünk egyedi ablakok és ajtók gyártásával is foglalkozik, így ha a hagyományos típusok között nem találsz az igényeidhez passzolót, ha kéred, egyedi méretű, formájú nyílászárókat is rendelhetsz tőlünk. Komoly szakmai tapasztalatunk a biztosíték arra, hogy esztétikus és tartós nyílászárókat készítünk az általa megadott preferenciák szerint. Csakis kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk.

 

Érdeklődj a további részletekről!

timber5.jpg

Ahhoz, hogy otthonunk maximálisan komfortos legyen, minőségi ablakokra is szükségünk van, amelyek az igényeinknek megfelelő mennyiségű fényt és levegőt engednek be a lakásba, házba.

Ám hogy kinek mit jelent az ideális ablak, azt az egyéni követelmények és a környezeti tényezők együttesen határozzák meg.

Aki az egyedi ablak gyártás mellett dönt, biztos lehet abban, hogy a legszigorúbb kritériumoknak megfelelő nyílászárókra tesz szert, amelyek hosszú évtizedeken keresztül tökéletesen látják el a feladatukat.

 

Vedd fel a kapcsolatot húsz éves tapasztalattal rendelkező csapatunk szakembereivel, akik a tervezéstől a beépítésig rendelkezésre állnak bármilyen kérdés megválaszolásában, minden igényed megvalósításában!

timber5.jpg

Egyedi ajtó gyártás

Donec a faucibus nisi. Vestibulum purus neque, vulputate varius blandit vitae, imperdiet sed orci. Praesent et enim odio. Morbi eu lacus at nibh vehicula facilisis. Cras tincidunt imperdiet fringilla. Aliquam erat volutpat. Phasellus bibendum vulputate magna eget rutrum. Proin interdum commodo arcu, sit amet dictum lorem. Donec condimentum consectetur libero et mollis. Mauris condimentum ex sit amet mi facilisis, placerat rutrum sem congue. Sed pulvinar ex vitae eros malesuada pretium.

Tervezzük meg együtt álmaid otthonába a nyílászárókat

bottom of page